Friday, May 20, 2011

Viernes

Hola!

Märkasin just, et followers'ide arv on tõusnud - Hispaania seiklusi jälgib juba 12 inimest. Aitäh Teile, kes loete!

Lugesin just läbi eelmise postituse ning nüüd hea jätkata tegevuste loeteluga.

Pärast seda hilist ärkamist teisipäeval suundusimegi Granadasse. Saime bussisõiduga väga kenasti hakkama, kuigi!!! Andral on millegipärast bussisõidukaardil rohkem krediiti kui mul!!! miks?!?!?! Ausõna, ma ei ole kuskil üksinda käinud!
Jõudsime Granadasse ja käisime ikka sama vana rada. Ehk siis käisime kahes odavas riietepoes, mis leidsime juba varem. Mõlemad mingid aasia päritoluga. Esimeses oli päris põnevaid leide, kuid see kord ei kulutanud seal raha.. Müüja käis ka veits sabas, see oli häiriv.
Edasi läksime teise poodi, seal oli aasia kutt müüjaks, eelmine kord oli ka noh... Astusime poodi, ütlesime "Hola." Vastas meile.. Ja siis hakkas hiina/jaapani või ma ei tea, mis keeles seletama... Ma ei saanud midagi aru.. Arvasin, et räägib meiega, sest ta ikka päris valjult rääkis... Aga lõpuks avastasime, et ta oli Skype's... Einojah! Nii ei ole viisakas! Aga see pood vist on oma võlu kaotanud, seal ei jääänud miski silma.
Siis liikusime tagasi, tee peale jäi jälle H&M... Seekord avastasime, et sellel on mingi 4 korrust, eelmisel korral käisime ainult esimesel. Niisiis suundusimegi kõrgematesse sfääridesse. Ja mina sain raha kulutada! Oikuitore! Ostsin endale sõrmuseid... Nüüd tulen tagasi, siis on hea öelda, et kohe 7 hispaania meest palusid mu kätt... Aga ega seal Granadas pole eriti midagi teha.. Nii me siis paari tunni pärast juba tagasi Monachil. Käisime oma Mercadonas ja ostsime jälle jäätist. Sel korral hoidsime end ikka natuke tagasi ja ostsime neljase paki, ehk siis kaks jäätist Andrale, kaks mulle. Aga need olid hiiglama head! Rohkem aga polekski vist suutnud süüa.




Õhtupoole, enne õhtusööki, võtsime ette järjekordse jalutuskäigu.. Üritasime leida suuna, kus enne polnud käinud (uskuge, see hakkab juba keeruliseks muutuma).. Niisiis liikusimegi maantee äärt pidi Granada poole fotokas kaenlas. Tegime pilte ja naersime, kui järsku sõidab Miguel (hotellijuhataja) mööda, ta vist lasi tuutu :D:D Lehvitasime talle hoogsalt ja sammusime edasi.. Mõni hetk hiljem juba oli Miguel suunda vahetanud ja sõitis meile vastu, jäi seisma. Küsis, et kas lähme Granadasse. Meie et, ei, me niisama jalutame.. Ütles, et kui Grandasse tahame, siis saab temaga. Aga ausõna, me ei tahtnud sinna enam! :D Nii siis sõitis ta hotelli poole tagasi.. Ja kohe varsti sõitis jälle meist mööda, seekord aga jälle Granada poole (keeruline...) Aga jõudsime oma tulevase majani ning hakkasime tagasi rühkima.
Tagasiteel sai jälle naerda...
Ja no eks selle jalutuskäigu ajal saime nii oma 25 korda ka südamerabanduse.. Hispaanlastele MEELDIB tuututada... Eriti mingitele koristusautodele.. Me vist paistsime neile prahina, ei kujuta ette...

Või siiski, ehk tõesti vaadates mind :D
Selle päeva lõpetasime taaskord segastena...

Kolmapäeval ei olnud me üldse targamad. Andra pani teisipäeva õhtul suuresti äratuse kella üheksaks, et siis saame hommikust ka söömas käia ja tuba koristada enne hispaania keelt. Ta pani küll äratuse, ent kas me kuul(a)sime seda...? Eip! Me magasime rahulikult kohaliku aja järgi kümneni. Siis aitas küll. Käisime mõlemad pesus ja tegime midagi asjalikku veel (asi selles, et ma ei mäleta...). Kell 12.00 oli hispaania keel. Tänu sellele ei saanud me lõunat ka süüa. Noh, eks ta keerulisem oli juba.. Aga nüüd teaa õpetaja, et me tahame rohkem keskenduda rääkimisele ja seega piinab meid sellega, ent see on hea!
Pärast seda käisime vist poes, sest mina olen ju alatasa nälgas! Ja siis ostsime jälle igasugu asju (ehk siis mina ostsin taaskord rohkem kui Andra, see on juba harjumuseks saanud). Jõudsime tagasi, sõime ja siis tahtsime pesu pesta (noh, seda tahtsime juba teisipäeval), ent mida ei ole on võti. Masendav! Me otsisime seda nagu nõela hainakuhjast.. Siis hakkasime aga koristama. Saime sellega hakkama üllatavalt hästi.. Ent hetkel... Pole vist jälgegi enam sellest tegevusest...
Ja oh imet!!! Lõpuks leidsime ka pesuruumi võtme... Läbi ränkraskete tundide, mis kaotasime võtme otsimisele, leidsime me selle! (olgu, dramatiseerisin veidi üle). Ja siis, sisenem ruumi ja mis üllatus! Masinas on midagi sees, kuigi masin enam ei tööta. Seal olid mingid toolikatted... Õõõh, need ju tilkusid! Siis ehitasime seal midagi, et nad masinast välja saada... nagu sada venelast oleks hotellis! Aga me saime hakkama. Ja siis toppisime tumedad riided masinasse, lisasime pesupulbrit ja pehmendajat (tunde järgi), leidsime mingi lambika programmi, millest aru ei saanud, end pesemise aeg olevat 1:03... Panima käima ja kadusime sealt... Hirmuga läksime tund hiljem tagasi.. End riided olid üllatavalt korralikud. Seejärel ootas meid kuivati. Sellega saime ka hakkama. Ja juba oli masinas hele pesu, ja seegi sai juba kuivatisse pandud. Ja meie pesupäev läks korda! Me oleme nüüd ametlikult valmis pesu pesema! :D

Ja õhtusöögiga meie päev põhimõtteliselt lõppes.
Ah seda ka, et Granadas oli sel õhtul mingi fiesta... Aga meie ei teadnud ju midagi... Ja meil järgmine päev tööpäev ka.

Neljapäeval olimegi jälle tööl. Mina olin täiesti üksi tubades. Oli ulme päev.. Andra sai ka olla mingi aja üksi, aga sai juba suht vara töölt ära ka.

Õhtu lasime lihtsalt mööda. Vihma sadas ka :S Mingi aeg käisime poes.. Aga jah.. Väsitav. Siis õhtusöök ja suht tuttu (noh, kui Andral just magamajäämise ajal naerutuju ei tuleks)...

Täna jälle tööl. Olin ikka üksi :D Aga täna oli natuke lihtsam.. Kuigi enne lõunat täiega kiirustasin ja ka paar tundi pärast lõunat täiega kiirustasin, sest need oli salida/llegada toad, ehk siis hommikul väljuvad ja mingi aeg samal päeval tulevad juba uued tuppa. Nii ma siis üritasingi enne kella kahte need toad korda saada. Muidu koristasin täna 6 tuba ära ja tolmuimetasin retseptsiooni neli vaipa ära.

Andra vist magab/magas, ei mina tea :D Ma täna ei viitsi magada vahepeal. Homme peab tööle minema 08.30.. Alguses pidin 08.00... Aga mul pole hullu :D Andral hakkab iga päev 07.30 :D

Seniks nägemiseni!

No comments:

Post a Comment